Haku

Verkkomaksaminen

Voit maksaa kertyneet maksusi verkossa kotimaisten verkkopankkien kautta tai maksukorteilla. Et voi muuttaa maksettavaa summaa. Kohdassa ”Siirry maksamaan” näkyvä summa on maksettava kerralla. Verkkomaksamisen minimisumma on 0,65 €.

Jotta voit käyttää verkkomaksamista, tulee sähköpostiosoitteesi olla tallennettuna henkilötietojesi yhteyteen kohdassa Omat tiedot. Kun maksu on suoritettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Maksuvälityspalvelun hoitaa CPU ja Paytrail.

Kun myöhästymismaksuja kertyy 10 euroa, joudut lainauskieltoon. Jotta voit uusia lainojasi tai tehdä varauksia verkossa, täytyy sinun maksaa koko summa kerralla pois.

Ohjeet:

Kirjaudu tilillesi Vaasan kaupunginkirjaston Finnaan.

Valitse välilehti Maksut. Klikkaa Siirry maksamaan ja seuraa ohjeita.

Kun olet suorittanut maksun, palaa takaisin Finnaan, jotta maksu rekisteröityy kirjaston järjestelmään ilman viivettä.

Verkkomaksaminen ei ole mahdollista huoltokatkon aikana.

Verkossa maksetaan klikkaamalla Maksa tästä

Maksut, joita ei voi maksaa verkossa:

-”Lainassa olevan niteen tämänhetkinen myöhästymismaksu”. Maksu kertyy aineistosta, joka on sinulla lainassa vielä eräpäivän jälkeen. Maksun lopullisen summan näet, kun uusit tai palautat lainat. Uusimisen tai palauttamisen jälkeen pystyt maksamaan kertyneen summan.

-”Kadonneen aineiston korvaus”. Olet saanut laskun postitse. Maksa laskussa oleva summa pankkisiirrolla. Jos et palauta aineistoa tai maksa laskua, kirjasto siirtää kadonneen tai vahingoittuneen aineiston korvausmaksun perintään. Jos palautat aineiston kirjastoon, poistuu korvaussumma tililtäsi. Lue lisää Kirjaston käyttösäännöistä.

-”Kadonneen aineiston käsittelymaksu”. Tämä maksu sisältyy laskuun, jonka olet saanut postitse. Vaikka palauttaisit aineiston kirjastoon, täytyy sinun maksaa käsittelymaksu kirjastokäynnin yhteydessä.

 

Löydät maksuihin liittyvää lisätietoa kohdasta kirjaston hinnasto.

Voit yhä maksaa kertyneitä maksujasi kirjastokäynnin yhteydessä. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa koko summaa kerralla.

Jos sinulla on maksuihin liittyviä kysymyksiä, voit ottaa kirjastoon yhteyttä sähköpostitse kirjasto.info@vaasa.fi tai puhelimitse 06-325 3533.